Užijte si 15% slevy s kódem "Maminka15" a pořiďte s předstihem dárek na Den Matek. Kód platí pro celou kategorii "Pro Ni".

Stylové dekorace do kuchyně

Věděli jste, že žena během života stráví přibližně dva a půl roku u plotny? Muži jsou na tom o něco lépe, ale i tak vaří průměrně rok a čtvrt. Je to tedy jasné, nejvíc se doma potkáváme v kuchyni. Může se zdát, že zrovna tahle místnost dekoracím nepřeje. Znáte to. Když se pustíme do vaření, změní se sebevětší kuchyně v titěrné bojiště, kde hrají prim především praktické doplňky. 

Tak co si pořídit takové, se kterými vám vaření půjde od ruky a ještě k tomu s úsměvem? Funkční dřevěné dekorace do kuchyně totiž existují, naše tvorba je toho důkazem. U nás si můžete vybrat doplňky, které budete používat dnes a denně a především – budete je používat rádi.

Co ale zkusit funkční dekoraci, kterou budete používat dnes a denně? Dřevěná prkénka neodmyslitelně patří k základnímu kuchyňskému vybavení. Ovšem není vůbec nutné schovávat je do šuplíku, naopak. Pověste si do kuchyně praktickou dekoraci na zeď, která dodá místnosti šmrnc a zároveň vám pomůže při přípravě oblíbeného pokrmu. Nebo prkénko jen tak opřete na místo, kde se bude vyjímat, a kde ho budete mít pořád po ruce.

Větší a menší prkénko spolu

Máte kuchyň propojenou s obývacím pokojem a sháníte doplňky jen v určité barvě? V Maddera Design můžete jakýkoliv design prkénka kombinovat hned s několika druhy dřeva. Buk, dub, třešeň, javor, nebo ořech. Jednoduše si zvolíte závěsnou dřevěnou dekoraci do kuchyně, která celkově perfektně zapadne do vašeho interiéru.

Obdélníková prkénka jsou klasika. Ta s rytinou přes celou dřevěnou plochu zaujmou na první pohled. Jsou ideální především pro servírování. Máte rádi večery s vínem a studenými dobrotami, jako jsou sýry všeho druhu, sušené šunky, olivy apod.? Pak je tenhle design pro vás ten pravý. Ovšem rytina přes celou plochu neznamená, že prkénko jinak než k servírování nevyužijete. Gravírovanou stranou jednoduše své pokrmy podávejte a na volné můžete krájet, jak je libo. Nebo vaříte neradi a potřebujete alespoň nějakou útěchu, či potěchu oka? Pak zvolte gravír na straně či v rohu prkénka a nechte se svým designem při vaření motivovat.

DSC_7122-71-125

Kulatá prkénka budou ozdobou každého prostřeného stolu, ať už si vyberete přírodní verzi, nebo variantu s barevným okrajem. Své místo si najdou třeba i při odkládání horkých hrnců nebo jiného nádobí. Pomohou také při servírování polévky, nebo pokrmů z „jednoho hrnce“, kdy směle nahradí prostírání, které teplu jen tak neodolá. Jejich všestrannost si prostě zamilujete.

Kulaté prkénko Tolkien

Naše poselství je tedy jasné. Hledáte nástěnné dřevěné dekorace do moderní kuchyně? Tak už nehledejte, právě jste je našli. Průměrně totiž týdně projíme až osm hodin. Opravdu, osm. Tak proč si je nezpříjemnit? Vařit a servírovat se dá stylově.