Nejlepší dárek pro tátu

Je to tady. Rok se s rokem sešel a vy už zase přemýšlíte, čím tatínkovi udělat radost. Oslavenec samozřejmě nic nepotřebuje, všechno má a nemáte si dělat starosti. Ale vy si je stejně děláte, protože mu jednoduše chcete udělat radost. Je vám to povědomé? Tak to jsem rádi, že v tom nejsme sami. Proto jsme přemýšleli a sepsali vám pár tipů na dárky, které můžete pořídit u nás v Maddera Design.

↟ Co k Vánocům 

Prkénko vyrobeno z dřevěného masivu s vtipným motivem pro tatínka je náš tip na vánoční dárek pro tatínkyJe nejen krásný, ale především praktický. Pokud je váš táta král grilovaček, bude ho milovat! Jestli na grilování není, ale rád vaří, bude se mu hodit prkénko s designem s jednoduchým nápisem. 

Pro muže

Menší dárek, který potěší

Dřevěné prkénko s motivem podle vlastního výběru je senzační dárek pro ty, co rádi vaří, servírovač na panáky zase pro ty, co rádi paří. A ano, nezapomněli jsme ani na pivo, kterému většina tatínků holduje. Podtácek s motivem piva, poděkováním a dalšími motivy najdete v našem sortimentu.

DSC_0134-1-2 oříznuté

Co k narozeninám

Pokud řešíte dárek pro tátu k narozeninám, zřejmě hledáte něco hodnotnějšího, ideálně památečního, ale především funkčního. To je při výběru dárku pro tátu zásadní. Bezúčelné lapače prachu nebrat! Co třeba velkoformátový dřevěný obraz? Strom života má úžasnou symboliku a na zdi vypadá prostě božsky. Pokud ale chcete něco osobitého, zvolte ilustraci na míru. Věnujte tátovi třeba rodinný portrét podle vaší oblíbené fotky, obraz s místem, které má rád, nebo si nechte navrhnout design přímo podle tatínkových zájmů.

STROM MC-1

A závěrem jedno důležité poselství.  Nezapomeňte, vy svého tatínka znáte nejlépe. Vlastní návrhy gravíru jsou nejen možné, ale vřele vítané. Společně určitě vymyslíme originální dárek, který bude mít zaručený úspěch.