Užijte si 15% slevy s kódem "Maminka15" a pořiďte s předstihem dárek na Den Matek. Kód platí pro celou kategorii "Pro Ni".

Dřevěné dekorace na zeď

Rekonstrukci bytu či domu provází nejedna starost. Můžeme mít vše perfektně naplánováno a nakonec řežeme dveře, protože otvor pro ně udělal řemeslník příliš malý, okno nejde otevřít přes kuchyňskou skříňku, větrák v koupelně ze záhadných důvodů nevětrá a tak dále a tak dále. Zná to asi každý, kdo si touhle martyrií prošel. Ovšem na finální fázi, tak na tu se těšíme prakticky všichni. Nejen, že konečně vidíme své dílo bez prachu, špíny nebo děr a drátů ve zdech, ale po všech úskalích konečně přichází příjemnější část práce – zabydlování.  Bytové dekorace se zdají se být jen maličkostmi, které vlastně nejsou potřeba, ale ony jsou něčím pro život nezbytným. Právě dekoracemi vytváříme z našeho domova útulné útočiště, místo, kam se vracíme nejradši.

A s útulností jde ve většině případů ruku v ruce jediný materiál – dřevo. Dřevo nestárne, ale s věkem zraje. Má ten magický dar, že z místnosti, která je krásná, udělá místnost, která je útulná. Interiéry bez dřeva jsou něco jako vánoční svátky bez bramborového salátu. A ruku na srdce, kdo z vás si bez něj umí štědrovečerní večeři představit.

Když začínáme s doplňky, první na co se většinou zaměříme, jsou dekorace na zdi. Chceme na stěny něco originálního, něco co je nám blízké, zkrátka něco, na co se budeme dívat rádi. Právě proto vznikly naše velkoformátové dřevěné obrazy. Vybrat si můžete strom, jako symbol života, mapu Mundi, která bude znázorňovat místa, kam se ještě chcete podívat, nebo si vymyslet vlastní ilustraci na míru.

MAPA MC-1

 

Třeba rodinný portrét je nadčasová klasika. Ovšem na obraze nemusíte být přímo vy, může být spojen s činností, které se věnujete, nebo ji máte rádi. Fantazii se meze nekladou. 

Standardní velikost obrazu je 100 x 60 cm, ale můžete si ji samozřejmě přizpůsobit tak, aby vaše zbrusu nová dřevěná dekorace na zeď dokonale sedla na vámi určené místo. Po všem tom zařizování oceníte i to, že objednáváte kompletní výrobek – tedy žádné další vybírání rámů, ladění barev apod. Rozbalíte, pověsíte a váš sen o zabydleném prostoru se jednoduše začne naplňovat.

PORTRET MC-1

Ilustrace OBRAZ 3 - 4x3 (4)

A co závěsné dekorace do dětského pokojíčku? Ani na ty jsme nezapomněli. Dřevěné doplňky a hračky pro děti jsou totiž čím dál oblíbenější. A není se čemu divit. Tak proč nepřidat trošku dřeva a barev i na stěny k vašim drobečkům? Chtěli jsme našemu malému chlapečkovi vytvořit co nejpříjemnější prostředí. Chtěli jsme pro něj království, které bude patřit jen jemu. Pokud máte stejné přání, mrkněte do sekce „Obrazy se jménem“, kde si můžete rovnou vybrat, vybrat, nebo vámi zvolený design společně s námi upravit k obrazu svému.

01 Mateo 03

2020-04-17 Maddera Design FINS (12)

Zařizování interiéru zkrátka patří k životu. Tak se zbytečně nenervujte a vyberte si u nás závěsnou dekoraci na zeď, která bude patřit pouze vám. Dřevo se prostě neokouká. Teď už jen záleží na tom, jestli chcete udělat radost sobě, nebo originální dřevěnou dekoraci na stěnu darovat svým blízkým.