Užijte si 15% slevy s kódem "Maminka15" a pořiďte s předstihem dárek na Den Matek. Kód platí pro celou kategorii "Pro Ni".

Dárek na míru

Říká se, že nejlepší dárek je ten, který sami vlastnoručně vyrobíme ... a samozřejmě je to pravda. Jenže, co když nejsme úplně manuálně zruční nebo časově nestíháme nebo to, co chceme realizovat je prostě příliš komplikované? Rada první: dohledat si pořad Ládi Hrušky a vybrat nejjednodušší variantu, rada druhá: spolupráce! 

Na bázi spolupráce vždy fungovaly všechny moje projekty. Většinou jsem si vymyslela něco super originálního a nápaditého a nakonec to zrealizoval můj táta, dnes můj manžel <3. A to jsme dnes my, Maddera Design, váš táta, který přemění vaše nápady do reality - alespoň, co se dyzajnu a dřeva týká.

Jak to děláme - používáme kouzlo grafického dyzajnu, ilustrace a naše ruce, které dokáží ze dřeva vykřesat, co potřebujete. 

A vy? Vy jste spolutvůrci! Vy nám dáte svoji ideu, zprávu, fotku, zkrátka to, co chcete pro obdarovaného vepsat do dřeva. Nabízíme vám prkénko se vzkazy, podtácky pod čaj/kávu, podnosy, obrázky až po velké obrazy. 

V případě grafického designu vám vždy zašleme několik návrhů a vy si vyberete ten nejlepší. Na ilustracích spolupracujeme s mladou a velmi nadanou kreslířkou/tatérkou/umělkyní Andreou Kestřánkovou, která vše kreslí ručně tužkou. Tak tedy žádný program, pěkně po staru papír a tužka:) U ilustrace vám nabízíme jednu možnost opravy nebo předělání a to hlavně z toho důvodu, že překreslit celý návrh je hodně náročné. Proto se vždy snažte nám poslat instrukce co nejpřesněji, ať nedochází k nedorozuměním. 

Pro lepší představivost toho, co je možné a nemožné, se koukněte na pár příkladů:

Design na míru

Na eshop-01

Na eshop-03 

 Ilustrace na míru

Na eshop-02

Ilustrace podle foto

Na eshop-05