Originální dárek ke dni matek

Naše maminky jsou hrdinky. Zvládají dělat milion věcí najednou a zároveň všeho nechat a být tu pro nás, kdykoliv je to třeba. Proto je úžasné, že v kalendáři existuje den, kdy si všechnu jejich laskavou péči, oddanost a něhu můžeme připomínat.

Den matek vnímáme jako den, kdy chceme naše maminky potěšit. Většinou nehledáme velké hodnotné dary, ale něco drobného, osobního, co jim vykouzlí úsměv na rtech a připomene, jak moc je máme rádi. Kytička s něčím na zub je naprostá klasika, která nikdy nezklame. Ale co letos zkusit přihodit i něco originálního a trvalejšího?

Připravili jsme pro vás hned několik nových designů pro maminky a to především pro naše podtácky. Právě ty jsou totiž takovým naším malým dárkem s velkým efektem. No řekněte sami, co může být lepší než dárek, který mamince připomene každý den, jak je pro vás důležitá? Ať už si totiž vyberete jednoduchý design se srdíčkem, grafiku s objetím nebo třeba s květinou, můžete si být jisti, že váš dárek k svátku matek nejen že najde každodenní využití, ale stane se nepostradatelnou součástí maminčina oblíbeného kávového rituálu či čajového dýchánku.

DSCF0873 

Nahlédnout ale můžete i do naší sekce s dřevěnými prkénky. Najdete tu hned několik designů připravených přímo pro maminky vášnivé kuchařky, jako jsou třeba Best mum ever“,Maminka královna kuchyně nebo Nejlepší máma na světě“. Zvolit ale můžete i design na míru a připravit tak společně s námi mamince originální dárek s rytinou podle vlastního přání.

Best mom ever 800 x 600

A nezapomeňte, naše produkty se dají kombinovat, čímž vznikají naprosto originální dřevěné sety! Myslete dopředu a spojte drobný dárek ke dni matek s větším, třeba s tím narozeninovým. Sekce Libovky“ by vám k tomu mohla být mimořádně nápomocna.

Mamince snídaně 800 x 600

Ačkoliv kořeny svátku matek bychom mohli hledat již třeba ve starověkém Řecku, oficiálně jsme začali slavit den věnovaný všem maminkám až na počátku 20. století.  Zdá se vám to pozdě? Možná. Důležité ale není to, kdy vše začalo, ale právě to, že to začalo. Maminky si naši pozornost navíc zaslouží. Mějte je rádi každý den v roce, bez ohledu na to, zda něco slaví. Druhá květnová neděle je jen pomocníkem k tomu, jak maminkám připomenout, že život po jejich boku je pro nás tím největším dárkem ze všech.