Tipy na originální dárek ke kolaudaci

Talířů, hrnků a lžiček má většinou každý dost. Jaký jiný originální dárek ke kolaudaci přinést, aby udělal skutečnou radost? Prohlédněte si naše tipy na dárky ke kolaudaci bytu nebo domu!

Snídaňový podnos

Snídaňový podnos je dárek, který poslouží hned ráno po kolaudaci. Spolu s ním můžete donést třeba čokoládové croissanty, párky a hořčici, pomerančový džus nebo cokoliv dalšího pro dokonalé snídaňové menu - ať na něj mají obdarování co dát. Ferrari mezi snídaňovými podnosy je pak takový, který má kožené úchytky, je z kvalitního dřeva a má osobitý design.

 Recenze 1-_1

Stylová prkénka

Prkének není nikdy dost. Vsadíme se, že i když jich máte několik, většina z nich už má nejlepší léta za sebou a raději je po vaření rychle uklízíte. S designovým prkénkem je to jiné - stane se zlatým hřebem vaší kuchyně. Stylové prkénko bude tím, co odvede pozornost návštěv od neumytého nádobí a jiného nepořádku. A co teprve gravírované prkénko s obrázkem členů vaší rodiny,  jménem nejlepší kuchařky v domácnosti nebo obrázkem vašeho domu.

 recenze 2 čtverec

Dřevěné podtácky

Pokud hledáte tipy na nějaký menší dárek ke kolaudaci, dřevěné podtácky jsou jasnou volbou. Vybírat můžete z podtácků na míru, na které vám dáme, co si jen budete přát – třeba jméno obdarovaného.

 DSCF0873

Dárky v minimalistickém designu

Minimalistický design nadchne každého, kdo razí heslo, že v jednoduchosti je krása. Jedinečnost našich prkének na krájení spočívá v tom, že si můžete vybrat druh dřeva, z kterého vám prkénko vyrobíme. Na unikátnosti mu dodá stylová kožená úchytka.

DSCF1404 

Dřevěné dekorace na zeď

Není nic smutnějšího než krásné bílé zdi. Pomozte ji rozzářit s nástěnnými dřevěnými obrazy, na které vám dáme to, co jen si budete přát, třeba zamilovaný obrázek obdarovaných je ideální tip na dárek ke kolaudaci bytu nebo domu.

 _X7A8537

Dárky ke kolaudaci pro děti

Představte si rozzářené dětské oči, když přijde dítě do úplně nového pokojíčku a na zdi bude viset nástěnná dekorace s jeho jménem nebo s obrázkem vlaku, lesa a hor. Vybírat můžete z různých tvarů a designů nástěnných dekorací a podtácků pod oblíbený hrneček vaší holčičky nebo chlapečka.

 Adam obraz

Dárkový poukaz

Nevíte si rady s výběrem dárku ke kolaudaci domu nebo bytu? Nevadí!  Darujte prostě dárkový poukaz a výběr nechte na obdarovaných. Vsadíte tak na jistotu, že nevyberete nějakou zbytečnost.