Užijte si 15% slevy s kódem "Maminka15" a pořiďte s předstihem dárek na Den Matek. Kód platí pro celou kategorii "Pro Ni".

Tipy na svatební dary

Je to tady. Vaši nejbližší si brzy řeknou své ano a vy máte to štěstí oslavit tento krásný den s nimi. Těšíte se? No samozřejmě! Ale zároveň vám jedna věc pravděpodobně nedá spát. Ano, svatební dar. Chtěli byste vašemu milému páru věnovat kromě nějaké té koruny do začátku i něco na památku? Ideálně něco originálního, co bude manželům vždy připomínat, jaké mají štěstí, že se našli? Pokud jste si odpověděli ano, jste na správném místě. Prohlédněte si pár tipů na svatební dary, které jsme si pro vás připravili.

 

LYŽE PANÁKOVNÍK

Seznamte se s naší novinkou ✨ Panákovník ve tvaru a velikosti lyže je skvělým giftem novomanželům a neotřelým nápadem na první novomanželský úkol! Do panáku naservírujete vaši nejlepší slivovici, ale novomanželé budou muset přijít na to, jak se z takové lyže napít a navzájem se nepolít :) Zespodu vyryjeme "NA LÁSKU"  a iniciály novomanželů spolu s datem svatby. Panákovník bude vypadat skvěle na fotce! Skvěle! To vám zaručíme. Má opakovné použití na výročí svatby :)

DSC_2381 

DŘEVĚNÉ PRKÉNKO

Dřevěné kuchyňské prkénko by vás na první dobrou asi nenapadlo. Proč taky, zní to tak obyčejně. Ale věřte nám, že právě praktické dárky v neotřelém designu jsou těmi nejlepšími dárky vůbec. Udělejte novomanželům ze stolování požitek. Vyberte si tvar prkénka, jeho design, styl písma a to vše doplňte vaším vlastním textem pro gravír na míru a originální svatební dar je na světě. A nejlepší na něm je, že bude využíván každý den jak při přípravě jídla, tak při jeho servírování a ještě udělá v kuchyni parádu. No co třeba takové prkénko v oblíbeném boho stylu?

foto_svatba_249

 

SNÍDAŇOVÝ PODNOS

Kdo by neměl rád snídaně do postele? S krásným dřevěným podnosem s koženými uchy se váš oblíbený pár může vzájemně rozmazlovat o výročích, narozeninách, nebo si udělat nedělní brunch v posteli prostě jen tak. Tento originální dřevěný doplněk lze ale využít i při mnoha dalších příležitostech. Podnos snadno přenese, co je třeba, kam je třeba, což novomanželé ocení především při občerstvování návštěv, pořádání zahradních party nebo při letním grilování. A jako bonus z něj snadno vykouzlí malý odkládací stoleček přímo doma na gauči. Pak už stačí jen oblíbený film a pohodový večer může začít.

 

800X600 PODNOS

 

PORTRÉT PODLE FOTKY

Svatební fotografie budou jistě krásné, ale co zkusit věnovat zamilovanému páru ke svatbě jejich portrét tak trochu jinak? Najděte jejich oblíbenou fotku a nechte jim vyrobit portrét do dřeva. Originální obrázek bude skvělou připomínkou jejich společného dobrodružství. A to nejen toho, které spolu již zažili, ale především toho, které právě začíná.

 

2019-11-01 Maddera FINS (7)

 

VELKOFORMÁTOVÉ OBRAZY

Velkoformátové obrazy jsou nejhodnotnějším dárkem, který si u nás můžete vybrat. Hodí se třeba jako svatební dar od rodičů, nebo v případech, kdy prostě peníze jako svatební dar věnovat nechcete. Vybírat můžete z hned několika designů včetně ilustrace na míru. Je vaše dvojice nadšenými cestovateli? Věnujte jim Mapu Mundi, která jim bude připomínat všechny cesty, které společně podniknou. Nebo jsou milovníci přírody? Pak zkuste Strom života. Nebo byste radši jejich portét jako nadčasovou klasiku? Ať už ale zvolíte jakýkoliv design, jedno je jisté. Z této nástěnné dřevěné dekorace budou vaši milovaní paf.

 

_X7A8537

Vybrali jste? Tak to máme velkou radost. Teď už vám totiž zbývá jen to těšení, případně nákup vlastní garderoby. Ovšem pro tu už musíte jinam ;-)